Kesäleiri

LT, dosentti Leena Kainulaisen pitämä luento- ja keskustelutilaisuus oli erittäin kiinnostava ja jäsenillä riitti paljon kysyttävää
Keskustelutilaisuus järjestettiin Virkistyshotelli Yyterin Merivalkama-salissa
Seikkailupuisto Huikee tuntui olevan huikea kokemus kesäleirin lapsille
Nuotiolla

Immuunipuutospotilaiden kesäleiri Yyterissä

Yhdistys järjesti jo toista kertaa kesäleirin jäsenilleen Yyterissä heinäkuussa. Leirille osallistui yhteensä 24 jäsentä ja heidän läheisiään. Ensimmäisen leiripäivän iltana kuunneltiin erinomaista Leena Kainulaisen pitämää luentoa ja keskusteluhetkeä immuunipuutoksista. Toisena päivänä oli aikuisille ja lapsille järjestetty omaa toimintaa: aikuisille rentoutumishetki ja lapsille Seikkailupuisto Huikeessa mäntypuiden latvustossa kiipeilyä. Hotellin kylpylätilat ja altaat olivat myös kaikkien käytössä ja ruoka oli taas erinomaista aivan kuten viime vuonna. Lauantaina kävimme vielä iltanuotiolla paistamassa makkaraa ja viettämässä koko seurueen yhteistä aikaa.