Pohjoismaisten potilasyhdistysten konferenssi

Yhdistyksemme järjestää Pohjoismaisten potilasyhdistysten konferenssin Espoossa 19.-21.5.2017. Tilaisuuden kieli on englanti. Osallistujia odotetaan Pohjoismaista ja Virosta.

Päiväohjelmassa on lääkäri- ja muita asiantuntijaluentoja. Perjantaina 19.5. on Iltaohjelmaa M/S Emmalla saaristoristeilyn ja päivällisen muodossa. Lauantaina menemme Nuuksioon kotaan loimulohta syömään ja käymme myös savusaunassa. Päiväohjelma järjestetään Espoossa Steripolarin tiloissa (Sinimäentie 8, 02630 Espoo) ja yöpyminen on järjestetty Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin (Tapionaukio 3, 02100 Espoo). Tarkempi ohjelma löytyy alta pdf-muodossa.

Yöpyminen tapahtuu 2 hengen huoneissa. Matkan Espooseen jokainen järjestää ja maksaa itse.