Julkaisut

Tilaukset

Paperisten versioiden tilaukset sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja(at)imppu.fi tai sivulla Yhdistys/Yhdistystietoa olevalla lomakkeella.

Uusi yhdistyksen opas

Opas immuunipuutosta sairastavalle, Primaari vasta-ainepuutos

Sisällys: Tietoa Immuunipuutospotilaiden yhdistyksestä ja immuunipuutoksista

Ladattava pdf-tiedosto vieressä vasemmalla. Tiedoston nimi: Imppu opas, opas immuunipuutosta sairastavalle.

10 varoitusmerkkiä primaarisesta immuunipuutoksesta

10 varoitusmerkkiä -julkaisu
10 varnande tecken -julkaisu

Julkaisun toinen puoli on suomeksi ja toinen ruotsiksi.

10 varoitusmerkkiä primaarisesta immuunipuutoksesta (2006). Avaa kuvasta ja tallenna. Tiedoston nimi:10_varoitusmerkkia.jpg (6,4 MB).

10 varnande tecken, som kan tyda på immunbrist (2006). Avaa kuvasta ja tallenna. Tiedoston nimi: 10_varnande_teckenr.jpg (6,1 MB).

Perinnöllistä vasta-ainepuutosta sairastava potilas ja hänen perheensä, PIDD, Potilasohje, Itsehoito ja infektioiden ehkäisy, Seuranta immuunipuutosvastaanotolla ja valmistautuminen vastaanottokäynnille (2011)

PIDD potilasohje -julkaisu

Potilasoppaan sisältö: Itsehoito ja infektioiden ehkäisy; Miten hoidan itse itseäni?; Varottavia tekijöitä; Vasta-aineinfuusiosta korvaushoitona; Valmistautumisesi immuunipuutosvastaanoton vastaanottokäynnille

Avaa kuvasta ja tallenna. Tiedoston nimi: Mikko_Seppanen_PIDD_potilasohje.pdf (5,6 MB).

Vain sähköisessä muodossa oleva julkaisu

PDF-tiedostoHengita_helpommin.pdf (117 kB)
Hengitä helpommin: Englannin yhdistyksen vastaavasta oppaasta suomeksi käännätetty versio. Lääkäri Leena Kainulainen on tämän tarkistanut lääketieteellisesti. Lisätty pdf-muodossa 31.8.2013.
PDF-tiedostoTutkimus CVI Suomessa.pdf (900 kB)
PDF-tiedostoSopeutumisvalmennus_suomalaisen kuntoutuksen oivallus_RAY2014.pdf (3.7 MB)