Jäseneksi

Simpukankuori

Yhdistyksen säännöt

PDF-tiedostoImmmuunipuutospotilaiden yhdistyksen säännöt.pdf (81 kB)
2013-2014 uudistetut säännöt.

Jäsenmaksut

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 20 euroa ja perheenjäsenen maksu on 10 euroa.

Kannatusjäsenmaksun suuruutta ei ole määritelty.

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsen saa neljä kertaa vuodessa kotiinsa Suomen Potilas -lehden. Hän voi käyttää hyödykseen yhdistyksen jäsensivuilla olevaa tietoa, mm. lähettää asiantuntijalääkärille yleisluontoisia kysymyksiä ja tutustua aiempiin kysymyksiin ja vastauksiin, pääsee tutustumaan yhdistyksen tilaisuuksissa pidettyihin esityksiin ja saa haltuunsa hoitovälinetoimittajan tarjoamaa lisätietoa kotona tehtävästä infuusiosta. Pääsee mukaan yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun suljettuun ja salaiseen Facebookryhmään.

Toinen yksilö
Kolmas yksilö

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen

1. Tutustu sääntöihin, joihin on tiedostolinkki tällä sivulla oikealla palstalla.

2. Vilkaise oma jäsenmaksuryhmäsi ja jäsenmaksun suuruus. Jäsenmaksuista kerrotaan tällä sivulla oikealla palstalla.

3. Lähetä tietosi alla olevalla liittymislomakkeella. Voit myös soittaa yhdistyksen puheenjohtajan puhelinnumeroon.