AJANKOHTAISTA TIETOA IMPUN YHDISTYSTOIMINNASTA

12.8.2021

Syksyisiä terveisiä!

Lämpö vielä hellii meitä, mutta pandemia tilanne ei hellitä, tänään (12.8.2021) saavutimme uudet ennätysluvut koronatartuntojen määrässä ja ei voi muuta kuin huolestuneena seurata tulevaa kehitystä deltavariaation osalta.

Impussa on tehty päätöksiä, että sääntömääräinen vuosikokous siirretään pidettäväksi loka-marraskuussa. Poikkeuslaki antaa meille siihen mahdollisuuden. Siihen asti yhdistys toimii nykyisellä hallitusmiehityksellä.  Ilmoitamme vuosikokousajankohdasta  ja paikasta myöhemmin.

Impussa on suunniteltu koulutus- ja virkistystapahtumaa Punkaharju hotellissa syksymmällä, mutta joudumme nyt perumaan senkin pandemiatilanteen vuoksi. Emme voi riskeerata osallistujien terveyttä.  Toivotaan, että voimme järjestää vastaavanlaisen tapahtuman ensi vuonna, kun pandemiatilanne on rauhoittunut.

Panostamme nyt Impun kotisivujen uudistamiseen siten, että ne olisivat valmiit syyskuun lopussa viimeistään. Meillä on ammattilaiset tekemässä tätä projektia ja olemme varmoja, että saamme uuden raikkaan layoutin sivuillemme.

Olemme järjestämässä verkkokoulutuksia Teamsista, koska toimintamme yhä enemmän painottuu verkkoviestintään. Tästäkin tiedotamme myöhemminn enemmän.

Muistakaa, että vertaistukemme toimii kaikesta huolimatta ja soittakaa tai kirjoittakaa meille. Vertaistukivastaavamme Maarit vastaa mielellään teitä askarruttaviin kysymyksiin.  Puhelinumero: +358 50 354 5650 tai email:vertaistuki@imppu.fi. Soitelkaa tai kirjoittakaa, jos teillä on kysymyksiä immuunipuutossairauksista ja niiden hoidosta..  Asiantuntijalääkärimme vastaa myös kysymyksiinne. Toimittakaa kysymykset Maaritille sähköpostilla.

Olemme uudistamassa myös potilaille jaettavaa infokirjasta ja sen lisäksi aloitamme  sote-henkilöstölle jaettavan  immuunipuutossairauksia koskevan info-oppaan suunnittelun. Nämä oppaat tehdään yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa ja rahoitukseen osallistuu yhteistyökumppanimme.

Muistakaa seurata THL:n sivuja ja päivittää tietonne pandemiatilanteesta ja rajoituksista. Kaikkihan varmaan ovat ottaneet rokotukset, ellei ole mitään muita terveydellisiä syitä olla ottamatta niitä. Näin suojaatte itseänne ja lähimmäisiänne.

Jos teillä on jotakin kysyttävää, tai kerrottavaa niin soittelkaa tai lähettäkää viestiä! Kaipaamme uusia innokkaita jäseniä mukaan toimintaamme!

Terveisin

 Pirkko Grahn, puheenjohtaja, puh +358 50 530 7210,, email:pjimppu@gmail.com